Valmiit projektit

Remonttivision referenssit

Tässä muutamia toteutuneita remontteja, joista voit tutustua töihimme! Klikkaa kuvista lisätietoihin

Vanhan talon kuntotarkastuksessa kehoitettiin korjaamaan riittämätöntä alapohjan tuuletusta. Tuuletusaukkoja lisättiin timanttiporaamalla aukot betoniin ja asentamalla aukkoihin Vilpe-Ross rossipohjan tuuletusventtiilit. Nyt alapohja tuulettuu myös talvella, kun lumi kerääntyy talon sokkelin viereen.

Valmistalon kodinhoitohuone oli epäkäytännöllinen ja esteettisesti vanhan näköinen. Seinät levytettiin kipsilevyllä ja maalattiin sekä katto paneloitiin. Uusi muovimatto asennettiin ja samoin uudet kalusteet. Tarkkuutta vaadittiin kalusteasennuksissa ja mm. kuvan pystykaappi on tehty käsityönä.

Vanha hirsitalo sai uudistetun portaikon. Vanhojen portaiden kokolattiamatto poistettiin ja tilalle tehtiin tarkkana kirvesmiehen työnä tammilevystä uusi askelmakansi jonka reunan alle upotettiin led-valolista. Samalla uusittiin portaikon ikkunat. Nyt asukkaat ovat tyytyväisiä portaikon valoisuudesta, tyylikkyydestä ja lämpivyydestä. Taloon tehtiin...

Remontissa päivitettiin ns. mummonmökin keittiö maalaamalla laatoitus, asentamalla laminaatti ja uudet keittiökalusteet. Valaistus uusittiin myös. Asennettiin upotettavat ledit kattoon ja alaslasketut varjostimella varustetut valaisimet työtasoille. Kohteesta tuli erittäin käytännöllinen ja nätti pienellä budjetilla.