Rakentamis- ja remontointipalvelut

Tutustu meihin

Olemme monipuolisia pientaloremontoinnin osaajia

Yrittäjät Juha ja Miia Aalto

Rakennuspalvelu Vision Oy eli markkinointinimeltään Remonttivision on kajaanilainen remontointia ja asennus- sekä rakennuspalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kajaanissa ja lähikunnissa.

Toimimme yhteistyössä Elega-keittiöiden sekä Eurokankaan kanssa tehden keittiö- ja kaapistoasennuksia sekä verho- ja verhokiskoasennuksia.

Olemme perinteinen perheyritys. Molemmat yrittäjät työskentelevät yrityksessä; Juha on monipuolinen rakentamisen ja remontoinnin osaaja, jolta onnistuu niin kaivinkoneella pihamaan muokkaus, kuin tapetointi ja listoitus. Juhalla on kokemusta suuren infrayrityksen projektipäällikkönä, vahvaa käytännön työkokemusta julkisissa rakennushankkeissa Kuopion vankilan saneerauksessa sekä Lappeenrannan Oikeustalon pihamaan rakentamisessa sekä Puolustusvoimien tehtävissä kouluttajana. Hänellä on taito viedä isokin projekti läpi ammattitaidolla. Voit olla huoleti - remonttiprojektisi tulee noudattamaan alan hyväksyttyjä työtapoja ja -menetelmiä.

Toinen yrittäjistä, Miia taas toimii apukäsinä ja pintakäsittelijänä. Yhdessä muodostamme tehokkaan tiimin!

Yhdessä olemme tehneet piha-alueen rajauksia, pengerryksiä, nurmetuksia, ulkoverhousremonttia ja maalausta sekä rakentaneet terasseja. Sisällä laaja-alaista kosteusvaurion korjaamista puutalossa, levytyksiä kipsi-, sisustus- ja kosteantilanlevyillä, kaapistojen asennuksia sekä puulattian, laminaatin, muovimaton ja parketin asennuksia ja maalausta.

Suhtaudumme työhömme intohimolla.