Tutustu meihin

Tietoa meistä

Käytäntöni, kokemukseni ja arvoni

Rakennuspalvelu Vision Oy on kajaanilainen remontointiyritys. Toiminta-alueemme on Kajaani, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Hyrynsalmi. 

Olemme perinteinen perheyritys. Molemmat yrittäjät työskentelevät yrityksessä; Juha on monipuolinen rakentamisen ja remontoinnin osaaja jolta onnistuu niin kaivinkoneella pihamaan muokkaus, kuin tapetointi ja listoitus. Juha on aiemmalta ammatiltaan opetusupseeri. Hänellä on taito viedä isokin projekti läpi ammattitaidolla. Voit olla huoleti - remonttiprojektisi tulee noudattamaan alan hyväksyttyjä työtapoja ja -menetelmiä.

Toinen yrittäjistä, Miia taas toimii apukäsinä ja on huolellinen pintakäsittelijä. Seinien maalaukset ja kittaukset ovat monesti Miian käsialaa. Yhdessä muodostamme tehokkaan tiimin.Olemme monipuolisia pientaloremontoinnin osaajia


Olemme yhdessä tehneet ulkona piha-alueen rajauksia, pengerryksiä, nurmetuksia, ulkoverhousremonttia ja maalausta, terassin rakentamista. Sisällä laaja-alaista kosteusvaurion korjaamista puutalossa, levytyksiä kipsi-, sisustus- ja kosteantilanlevyillä, kaapistojen asennusta, puulattian, laminaatin, muovimaton ja parketin asennusta ja maalausta. 

Osaamme työskennellä myös rivitaloissa ja mökeissä. Ymmärrämme rakennusteknisiä asioita josta on hyötyä sekä talosi, että oman hyvinvointisi näkökannasta. Mm. Kuinka alapohjan remontti vaikuttaa sekä talosi, että omaan hyvinvointiinsi ja asumismukavuuteen?


Toimintatapamme

Toimimme omilla työkaluilla ja asiakkaan hankkimilla rakennustarvikkeilla. Toimimme asiakkaan kanssa yhteistyössä ja suunnittelupalvelumme auttaa väri- ja materiaalisuunnittelussa.

Pyrimme siistiin, täsmälliseen ja rakennuksen hyvinvointia kunnioittavaan toimintaan. Korjaamme jälkemme, vaikka varsinainen jätehuolto ei olekaan ammattimme.


Erityisosaamisemme ovat pientalojen alapohjien korjaukset ja sisustusremontit


Koemme, että erityisosaamistamme ovat alapohjien korjaustyöt sekä sisustusremontointi. Meiltä onnistuu myös rossipohjien ryömintätiloissa työskentely. 


Miltä näytämme?Alapohjaremontissa Juha Aalto.

Juha on osaava remonttimies.